Ilyen az, amikor a rajongók továbbgondolják a KojiPro új logóját

A múlt hét legfontosabb eseményének azt tekinthetjük, hogy Hideo Kojima szerződése a Konamival lejárt, a rákövetkező napon pedig már be is jelentette, hogy a Sony Computer Entertainmenten dolgozik egy PS4-es játékon, amely később a PC-re is el fog látogatni. Erre még a szakmabeliek is kitörő örömmel reagáltak, bár még nem tudni, hogy a régi-új Kojima Productions végül is milyen játékon dolgozhat. (Minden bizonnyal egy új IP-n, de ez a mi tippünk.)

A bejelentés végén az új Kojima Productions logó is leleplezésre került. Kojima saját maga is írta, hogy bátran kezdjenek valamit az új logójával. Ez elég sok rajongót inspirált – a csontváz a modern űrruhában egyszerre köszönt bennünket a múltból és a jövőből. A rajongók pedig vették a fáradtságot, és továbbfejlesztették a KojiPro logóját. Elég sok szép eredmény került bemutatásra a Twitteren. A DualShockers össze is gyűjtött néhányat, ezeket lehet a hír alatt megtekinteni. Nekünk az ötödik a kedvencünk a gyűjteményből!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu