Valkyria Chronicles – Videón a PS4-es remaster [VIDEO]

A Valkyria Chroniclesnek érdekes a helyzete – lehet, hogy sokan már nem is emlékeznek a SEGA eme játékára. Eredetileg ezt a taktikai RPG-t PlayStation 3-ra fejlesztették, ami meg is jelent 2008-ban. Aztán érkezett egy PC-s port 2014 novemberében, de közben készül egy PlayStation 4-es remaster is – ez 2016 februárjában érkezik -, amelyről nem tudni még, hogy vajon kap-e egy lokalizációt. Emiatt is van az, hogy a videó japán nyelvű, de talán ennek ellenére érhető lesz a lényeg.

A játék abban nyújt érdekességet, hogy egy fikcionális Európában játszódik, többnyire a második világháború első időszakára építve. A semleges Gallia területét megtámadja a kelet-európai császári hadsereg és a galliai hadseregnek meg kell védenie magát.

Vajon megkapjuk-e mi is a felújított változatot, avagy marad Japánban a SEGA RPG-je? Mivel a Yakuza 0 is végül kilép az ázsiai szigetországból, egy minimális esélye mégis van annak, hogy lokalizációt kapjon a kurrens-gen remaster. Ez végül is a SEGA-n múlik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu