Resident Evil 0: PS4 vs. X1, PS4 vs. GC: ki a legszebb e vidéken? [VIDEO]

A DigitalFoundry továbbra is ontja magából a minőségi videókat, legyen szó framerate-analízisről, konzolos portok közötti különbségek bemutatásáról, vagy akár az eredeti játék és a remaster/remake változat egymás mellett futó összehasonlításáról.

Ezt megtették a Capcom nemsokára érkező Resident Evil 0-jával is, hiszen a Gamecube-os (Wii-n futtatva) és a PlayStation 4-es verziót mutatják be közel tizennégy percben, illetve egy rövidebb felvonásban az Xbox One-os kiadást dobják a PS4-es mellé.

Az első videóban tökéletesen bemutatásra került, hogy az első rész feldolgozásához hasonlóan estek a „nullásnak” a capcomosok, hiszen pontosan azt prezentálják, amit kell. Jobb megvilágítás, jobb textúrák, jobb árnyékok, mindenben szép arcfelvarrást kapott a RE0make. De mi a helyzet a két kurrens-gen között? Itt teljesen ugyanazt mutatják, ami a tavalyi szituáció után érdekes meglepetés.

ps4pro.eu_resident_evil_zero

A Resident Evil 0 HD holnap jelenik meg PS4/PS3/X1/X360/PC-re, úgyhogy már sokat nem is kell várni a startpisztoly eldördülésére.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu