Sony USM-CA1 – Gyors adatmozgatást mindenkinek

A Sony az USB Type-C segítségével egy dolgot garantálhat számunkra: hihetetlenül gyors adatmozgatást. Az USB 3.1 első generációs CA1 szérián megtalálhatjuk a Type-C és az A csatlakozót egyaránt. 130 megabyte olvasási sebesség másodpercenként – ez akár egy Blu-rayt is egy kávészünet alatt át tud mozgatni, ha erre lenne szükség. Mobiltelefonok, tabletek, Android és Mac eszközök egyaránt köthetőek erre az eszközre.

A két csatlakozóból értelemszerűen kettős bemenetet kapunk, így ha az eszközünk nem támogatná a C-s csatlakozót, a régebbi A-s is továbbra gyors sebességet kínál. Ha ehhez hozzátesszük, hogy az USM-CA1 sima és vékony tervezésű, így nem nagyon kell hozzá hordóeszközt, táskát szerezni. Egyfajta általános tárhelyként is tekinthetünk eme eszközre, hiszen mindenre ráköthetjük, így nincs az a gond, hogy egy platformon ragadnak fájljaink.

A Sony USM-CA1 három méretben lesz elérhető: a 16 gigabyteos modell mellett 32 és 64 gigabyteos kivitelben is kapható lesz februártól.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu