Red Dead Redemption – 2016 végén jönne a folytatás?

Pletykaszerű hírként tessék kezelni, de úgy tűnik, hogy a Rockstar azért szépen csendben talán mégis készül a Red Dead Redemption folytatásával. Ezúttal ezt elvileg a Take-Two Interactive vezérigazgatója, Strauss Zelnick nyilatkozta, hogy a Rockstar már dolgozik az RDR második részén. Ezt még az E3 során jelenthetik be, aztán szép lassan egy állandó franchise-zá alakulna a Red Dead Redemption.

Elvileg októberben jelenhet meg PS4-re és Xbox One-ra a folytatás, amely helyszínéül Japán szolgálhat, de olyan pletykákat is hallani, hogy továbbra is az Egyesült Államokban fogunk kalandozni egy sokkal nagyobb területen, mint amekkorát a 2010-es első részben kaptunk. A Rockstar nem nyilatkozik.

Az első résszel kapcsolatban is történt egy érdekesség a hétvége során. Az Xbox One-on felbukkant a visszafele kompatibilitási listában a Red Dead Redemption. A híresztelések szerint, ha lemezről telepítették, aztán a konzolt offline állapotúra tették, akkor elvileg működött. Viszont kiderült, hogy (és itt Major Nelsont idézzük) „hiba történt” és a Microsoft gyorsan leszedte a rendszerből a RDR-t! Talán nem lesz ilyen kapkodás a folytatással.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu