Az egyik Star Wars VII színész gondokba ütközött a PS4-gyel!

Bár a Star Wars VII: Az ébredő erőben Rey karaktere hatékonynak és tapasztaltnak nevezhető, ez nem minden esetben mondható el az őt megformázó színésznőről, Daisy Ridleyről. Ridley bevallotta, hogy a PlayStation 4 kezelése számára egy viszonylag kemény dió…

Megérdezték tőle, hogy mennyire mondható a technológiában jártasnak. Ahogy a facebookos élő adásában is felidézte, „Múlt héten küldtek nekem egy Star Warsos PlayStationt. A barátaimmal voltam és úgy gondoltam, hogy én kötöm be a gépet a TV-re. Fogalmam sem volt, hogyan kell, úgyhogy online rákerestem. Bekötöttem, nem működött!” Ekkor Ridley feladta, viszont az egyik barátja, aki az első, sikertelen próbálkozásnál is vele volt, a rákövetkező hétvégén besegített. Ahogy Ridley mondta, „Elmondtam neki, hogy bárcsak működne a PlayStation! Mire ő azt mondja, biztos rossz helyre dugtam be. Szó szerint két másodperc kellett neki és kapásból működésre bírta! Erre azt mondtam, hogy ezt megcsinálhattad volna legutóbb is! Ez be is bizonyítja, hogy nem vagyok éppen otthon ilyen dolgokban!”

Hát na, mi meg színésznek nem állnánk – ha az bekövetkezne, mi lennénk azok, akik elrontanák a Star Wars 8-at!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu