Michael Keaton: Denevérből madár, aztán rosszfiú a Spider-Manban!

MOZI HÍREK – Michael Keaton volt már Batman, aztán Birdman, most pedig „badman”-t fog alakítani. Batman egykori megformálója, és a Birdman sztárja ismételten képregényadaptációban jelenik meg, méghozzá a legújabb Pókember filmben kapott helyet.

A még fiatal, elég ügyetlennek kinéző Tom Holland (Spider-Man jelenlegi alakítója) mellé nem is ártott végre egy tapasztalt fenegyereket bedobni támogató színészként. Kevin Feige (a Marvel-től) úgy nyilatkozott, hogy ugyan tetszett neki az előző Spider-Man reboot, mégis ők, valahogy másképp képzelik el a hálószövő világát. Azt is elmondta, hogy a készülő produkcióban nem csak a poéné és a képregényekből ismert „bohém” megnyilvánulásoké lesz a főszerep, ezúttal az összkép ennél „többet fog mutatni”. (Végre egy jólrétegelt Pókember film?) Az eredeti történetet sem fogja követni a reboot, így nem kell sokadszorra is végig szenvednünk Ben bácsi elhalálozását. (Pozitív!)

Michael Keaton elnyerte az Oscar díjat a tavalyi Birdman alakításával, de talán még mindig a leginkább Batman-ként gondol rá a filmrajongó közönség. Talán ezúttal sikerül kimásznia az egykori alakítások skatulyájából a Spider-Man: Homecoming után, ami 2017. július 7.-én éri el a vetítőtermeket. Addig is találkozunk még a nagyipari szövőgéppel az Amierika Kapitány soron következő, Polgárháború című felvonásában.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu