Stúdiólátogatásnak indult, játékmenet lett belőle! [VIDEO]

Nem éppen egy olyan cég látogatta meg a montreali Eidos stúdiót, akitől ilyesmire számítanánk, holott valamennyire érthető a kapcsolat. Az Autodeskről beszélünk. Bár többnyire technikai háttérinformációkat láthatunk-hallhatunk, azért befigyel egy kis új játékmenet is a Deus Ex: Mankind Dividedből!

Itt pár kibernetikusan feltuningolt katonát látunk, akik a normális embereket zaklatják, ott pedig a sötét, depresszívbe hajló környezetbe nyerünk betekintést. A Mankind Divided hangulata nem tűnik ezek alapján rossznak!

A játékmenetről pedig még korai lenne véleményt alkotnunk, hiszen az eredetileg februárra rakott megjelenést eltolták augusztusra, miközben kidobták a negatív visszhangot keltő előrendelői programot. Így legalább az Eidos a saját, Dawn névre hallgató engine-en futó játékukat ki tudják úgy polírozni, ahogy azt illik!

Adam Jensen is természetesen visszatér a Human Revolution után lezajló történetbe.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu