Összecsapják a Trónok harca végét?

MOZI HÍREK – A korai találgatásokkal és reményekkel ellentétben közel sem kapunk olyan elnyújtott lezárást a Trónok harcához, mint ahogy azt eleinte gondoltuk. Az HBO a szokásosnál rövidebb évadoknak ígéri a következő két felvonását a világhírű sorozatnak, amelyek a jelenlegi ábra szerint 7 epizód lesz a még be nem jelentett 7.-ik évadban, és mindösszesen 6 epizód a 8.-ik évadban.

A George R.R. Martin regénysorozatát feldolgozó fantasy dráma mindennek tükrében elég kapkodósra veszi majd a lezárást, hiszen eddigiekben 10 epizóddal érkeztek az évadok. Az HBO szóvivője azt állítja, hogy a jövőbeli epizódok száma spontán spekuláció, semmi más, így kézpénznek nem lehet venni.

A munkálatokhoz közelálló források jelentették a The Hollywood Reporter-nek még január folyamán, hogy további két évadra hosszabbították a Game of Thrones-t övező szerződéseket, így a hamarosan kezdődő 6.-ik évadot még kettő fogja követni.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu