Hivatalos: a Gearbox következő játéka a Borderlands 3!

A PAX East rendezvényen a Gearbox megerősítette, hogy bizony a következő játékuk a Borderlands 3 lesz azok után, hogy a Battleborn és azok DLC-i elkészülnek. Ezt a vezérigazgató Randy Pitchford nyilatkozta, de azt is hozzátette, hogy nem biztos ez az elnevezés!

A Borderlands 3 művészeti rendezője Scott Kester lesz, aki ugyanezt a pozíciót tölti be a Battleborn esetében is. A játék írója Mikey Neumann lesz, aki Scooter hangját is kölcsönözi a sorozatban. Már kiötlött egy karaktert, mégpedig Scooter fiát, Snoopert, csak kb. 7 hanggal feljebb emelve a hangját, hogy humorosabbnak tűnjön, ahogy beszél – igaz, ez még nem biztos, hogy végleges karakter lesz.

A Battlebornban biztosan lesznek Borderlandses easter eggek, a DLC-kben pedig a harmadik résszel kapcsolatos utalásokat is találhatunk. Pitchford azt mondta, hogy „már most is egy halom Borderlands easter egg van a Battlebornban, szóval miért ne tehetnénk az új játékból is a DLC-kbe?”

Megjelenési dátum, platformok, ilyesmi még nincs, de legalább már biztos: készül az új mémhalom…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu