A babák megint gyilkolnak! Jön A bábmester reboot-ja!

MOZI HÍREK – A horrorfilmek tekintetében a nyolcvanas évek aranykorát nehéz felülmúlni. Az olyan jól ismert, „nehézsúlyú” horrorsorozatok mellett, mint a Halloween, vagy a Rémálom az Elm utcában, A bábmester egyfajta groteszk, „Grand Guignol” köntösbe öltöztette a véres gyilkosságokat kifejezéstelen, rezzenéstelen arcú, és éppen ezért igazán hátborzongató bábjaival. A bábmester „főszereplői” olyan bábok, amelyek mindegyike egy különleges gyilkos képességgel bír, amellyel szerencsétlen emberi áldozataikat egymás után ölik meg.

Lorenzo di Bonaventura, a Transformers franchise producere vállalkozott, hogy a bábukat feléleszti tetszhalott állapotából, méghozzá egy reboot formájában.

A hír egy hivatalos sajtóközlemény formájában látott napvilágot, amelyből az is kiderült, hogy a di Bonaventura Pictures és a Caliber Media S. Craig a Bone Tomahawk című film rendezőjét S. Craig Zahler kérték fel, hogy a reboothoz a kamerák mögé álljon és a forgatókönyvet is megírja. A producer pedig az a Charles Band lesz, aki az eredeti filmé is volt.

A Puppet Master: The Littlest Reich egy nemrég elvált fiatal férfi történetét meséli el, aki egy tökéletes állapotban lévő Penge babát talál a rejtélyes körülmények között elhunyt bátyja szekrényében és úgy dönt, eladja a babát egy oregoni vásáron, amelyet a Toulon gyilkosság 30 évfordulójára rendeztek. Az aukció során azonban kitör a pokol, amikor egy rejtélyes erő életre kelti a babákat, amelyek lemészárolja a jelenlévők zömét.

Túl sokkal többet még nem tudni A bábmesterről, amelynek érdekessége még, hogy ez lehet az első olyan film a sorozatban, amelyik nem csak VHS videókon és DVD-ken került forgalmazásra a nyolcvanas évek végétől kezdve, hanem végre moziba is kerülhet.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu