Az Electronic Arts virtuális embereken dolgozik!

A virtuális valóság témaköre manapság fontos téma a játékokban. Az Electronic Arts ennél már előrelátóbb gondolkodásmóddal próbálkozik. Létrehoztak egy új, belsős csapatot, amelyek a holnap trendjeinek felfedezésén dolgoznak Stockholmban és Vancouverben.

A nevük Frostbite Labs, amely kb. 30-40 emberből áll az EA vezérigazgatója, Patrick Soderlund szerint. Hosszabb távú projektek megvalósítása a céljuk, szóval ne számítsunk E3-as megjelenésre tőlük.

A Frostbite Labsnek három főbb területe van: a virtuális emberek megvalósítása, a VR/AR, illetve a deep learning. Legutóbbira példának az hozható fel, ha egy jövőbeli Frostbite Engine verzió lehetőséget adna a fejlesztőnek, hogy egy napszakot, évszakot megadjunk, mire a motor egy alap pályakoncepiót létrehozna önmagától designer nélkül. Így a fejlesztőknek több idejük lenne a játékmenetre koncentrálni.

Még a végén a Haloban látott Cortanát megvalósítja az Electronic Arts, de remélhetőleg nem kérnek öt dollárt párbeszédenként DLC-k jogán. (Ehelyett Battlefield Remasteredet csinálnának – ha a közönség is ezt akarja…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu