Jó dolog, ha szekálnak – vallja a komikusból lett akciósztár

Merészen szembemegy a közvélekedéssel Kevin Hart, aki azt állítja, nem baj, ha a gyerekek szekálják egymást az iskolában, mert jobb kiskorukban megtanulni, hogy az élet nem habostora, semmint felnőttként szembesülni ezzel a szomorú ténnyel. „Rendben van, hogy fel kell lépni az iskolai szekálás szélsőséges formái ellen, de szerintem minden gyereknek szüksége van egy kis drámára – mondja a Pofázunk és végünk 1-2 sztárja. – Nem tetszik, hogy tökéletessé akarják tenni a srácok életét. Át kell esni bizonyos dolgokon ahhoz, hogy megfelelő jellemet építhessünk. A kellemetlen helyzetek olyan leckékkel szolgálnak, amelyeknek nagy hasznát vesszük az életben. Két fiam van, és remélem, előbb-utóbb azzal jönnek majd, hogy slamasztikába kerültek, és akkor azt mondhatom: oldjátok meg, ez a ti gondotok.”

Az eredetileg komikusként befutott Kevin Hart tovább erősíti akcióhős imázsát a Központi hírszerzés című vígjátékban, amelyben egy CIA-ügynök (Dwayne Johnson) ráveszi, hogy részt vegyen egy veszélyes titkos küldetésben, amelyet talán túl sem élnek.

(Central Intelligence – hazai bemutató: 2016. június 16.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu