Újabb játékot próbálhatunk ki ingyen a hétvégén! [VIDEO]

Az utolsó májusi hétvégére is jut egy nemrég megjelent akció-RPG belső nézetes játék, amely ingyenes hétvége keretein belül igyekszik néhány plusz vásárlóra szert tenni. Melyik cím is ez?

A Fatshark játékáról, a PC-re tavaly október huszonharmadikán megjelent Warhammer: End Times – Vermintidejáról van szó. A Warhammer Fantasy univerzumában játszódó Vermintide-ja után bőven volt kereslet, hiszen egy hónap alatt 100 ezer példány került eladásra, ami nem rossz teljesítmény.

Magyar idő szerint vasárnap este tíz óráig ingyenesen letölthető Steamen a 40% kedvezménnyel is megdobott játék. Aki szeretné kipróbálni, ide kattintson. Egy kis videót is mutatunk a játékból, hogy milyen. Mindenesetre egy próbát megér, nem?

Amúgy van ám oka is az ingyenes hétvégének: megjelent egy új DLC, a Drachenfels, amely három új pályát tartalmaz, ára pedig 9 euró (~2700 forint). Ebből megtekinthető egy kis ízelítő a második videóban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu