Visszatért az ezerarcú Steven Seagal! Csak úgy szórja a skúlót a Code of Honor előzetesében!

MOZI HÍREK – Bár Steven Seagal már enyhén szólva sincs a régi kondijában, de széles színészi repertoárja még mindig változatlan és még mindig készít filmeket, most éppen a Code of Honor című csoda kapta meg az utolsó előzetesét.

Az USA-ban R, azaz a legmagasabb korhatár besorolást kapott új akciófilmje sem tér el a szokásos parnasszusi magaslatoktól. (Egyszerű, mint a százasszög.)

A filmjei történetei most sem szólnak másról, mint régen: vagy csak egyetlen pisztollyal lő le mindenkit, aki él és mozog, vagy egy akkora fegyverarzenállal, hogy még Sylvester Stallone (Rambo) szája széle is irigyen lefittyedne tőle. A Code of Honor a második sablon alapján készült.

A rendkívül eredeti történet szerint Robert Sikes (Steven Seagal) ezredes meg akarja szabadítani városát a bűntől. Ezért titkos, egyszemélyes „one man army”-ként utcai bandákat, gengszterek, és korrupt politikusokat próbál kiiktatni. Egykori pártfogoltja, William Porter (Craig Sheffer) összeáll a helyi rendőrséggel, hogy megakadályozza az ezredest a további önbíráskodásban.

A Code of Honor május 6-án debütál az amerikai mozikban, bár csupán pár tucat filmszínház vette műsorára Seagal új akcióját, a VOD szolgáltatóknál két nap késéssel érhető el az alkotás.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu