Hivatalosan is leleplezte a Ubisoft a Watch Dogs 2-t [VIDEO]

Este van már, hat óra, az Ubisoft a Watch Dogs 2-t pedig bemutatta.

Már egy tonna pletykát láthattunk a főszereplő kinézetétől kezdve a teaser traileren át egy kiszivárgott megjelenési dátumig és helyszínig, de most már mindent tudunk a hackerkedés folytatásáról, viszont lássuk, hivatalosan mit is tudunk.

A Watch Dogs 2 november tizenötödikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, tehát az első résszel ellentétben a prev-genen már túltette magát a francia kiadó. A helyszín San Francisco, úgyhogy az ezzel kapcsolatos szivárgás nem tévedett!

A főszereplő neve Marcus Holloway és milyen meglepő, vele kapcsolatban sem tévedett a szivárgás, tényleg szemüveges a hősünk, aki tehát nem Aiden az első részből. Vele ellentétben Marcus sokkal inkább jobb parkourben, de bunyóban sem marad alul.

A hackelés elvileg mélyrehatóbb lesz, mint az első részben. Darut, de akár még autót is buherálhatunk – ha annyira szeretnénk, hogy ellenfelünkön áttolasson az a kocsi mögötte, nosza. Egy drónt és egy kis kocsit is irányíthatunk majd a játékban, így segítve a környék feltérképezését. A vezetési modell részletesebb lesz az elődéhez képest. Kooperatív csapatokat is létrehozhatunk, menjünk oda egy kollégához, akivel együttműködhetünk, hogy közösséget alkothassunk más játékosokkal.

Demó az E3-on!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu