FRISSÍTVE – Két újabb remek videón feszít a Nioh! [VIDEO]

FRISSÍTVE: Negyed óra a Nioh-val.

A Nioh a PlayStation 4 egyik – bár elvontabb, de mégis figyelemre méltó – exkluzív címe lesz az idei év során. A Team Ninja játékából két videó is megtekinthető, az egyiket a Gamespotos csapat rögzítette az erősen japán beütésű, a Souls játékokhoz hasonló akció-RPG-ből.

Nemsokára gyúrhatunk a következő nyílt tesztre, az első alpha ugyanis csak egy bemelegítés volt.

EREDETI: A Team Ninja Dark Souls-a is kinn volt az E3-on.

A Dead or Alive-ról is elhíresült csapat most egy erősen távol-keleti beütésű, PS4-exkluzív akció-RPG-vel köti le magát, és nem is rossz eredményeket mutathatnak fel. Az alpha demót ugyanis 850 ezren próbálták ki, amely korrekt eredménynek tekinthető. A fejlesztők figyelembe vették a játékosok feedbackjét, így a következő, augusztusban érkező demót ennek tükrében fejlesztik tovább.

Ja, a játékról készült egy új videó is, amit a Tecmo Koei (a kiadó) rögvest ki is állított – még mindig egy japán Geraltnak néz ki a főszereplő, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu