[E3 2016] For Honor – alpha és bétateszt is lesz!

A három horda hentelése ezen felül gyűjtői kiadásokat is kap.

A Ubisoft ezúttal is úgy tervezi, hogy a megjelenés előtt a játékosok alpha és béta formájában is kipróbálhatják a játékukat. Itt kell regisztrálni.

Persze itt is az előrendelésre próbálnak rábírni minket a franciák, ugyanis aki korábban lepakolja az asztalra a pénzét, három exkluzív hősi öltözéket kap a Legacy Battle Pack keretein belül (Crusader Warden, Sea Snake Raider, Kabuki Kensei), de lesznek természetesen gyűjtői kiadások is. A Gold Edition a játék mellett a Legacy Battle Packot, a Season Passt, három exkluzív páncéldesignt, illetve a Digital Deluxe Packot tartalmazza közel harmincezer forintért (100 euró). A Deluxe Edition a soundtracket és a litográfiákat tartalmazza, de a Season Passt nem – 70 euró, tehát kb. 21 ezer forint lesz.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu