Civiliazion VI bemutató, de ezúttal Sean Bean nem hal bele! [VIDEO]

Az E3-on néhány kiválasztott részletesebben is láthatta működés közben a Civilization VI-ot.

A Sid Meier nevével fémjelzett franchise legújabb családtagját az XCOM 2-t és az XCOM: Enemy Unknown-ot is hegesztő Firaxis fejleszti, és mivel még majdnem négy hónap van a megjelenésig, értelemszerűen a játék nincs még kész. Ennek ellenére az E3-ra a 2K Games, a kiadó kivitte a félkész Civ VI-ot, és ebből több nyelven is felkerült a zárt ajtók mögötti bemutató. (A kiadó a Mafia III-at is kivitte Los Angelesbe.)

Valós szereplők fogják az egyes országokat irányítani, és minden héten új országvezető kap egy új trailert. Az Egyesült Államoknak Theodore Roosevelt lesz a vezetője, de láthatjuk majd többek között Kleopátrát is.

Az angol nyelvű bemutatónak az az érdekessége, hogy ezt Sean Bean kommentálja. Szerencsére most nem harap a fűbe!

A Civilization VI október huszonegyedikén jelenik meg PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu