Hogy mikben láthatjuk majd a Beyond: Two Souls sztárját, Ellen Page-t? Hát ezekben a filmekben…

MOZI HÍREK – Egyáltalán nem ült a babérjain Ellen Page, akit a PlayStation-ös játékosok a Beyond Two Souls PS3/PS4-es verziójából is megismerhettek. Korábban már írtunk a Third Wave című, igencsak egyedi alkotásáról, ahol meggyógyult zombikat istápol , júliusban pedig két filmmel is érkezik az Egyesült Államokban.

Az egyik filmje az Into the Forest, egy sci-fi horror dráma, amelyben két nővérnek kell túlélnie egy poszt-apokaliptikus világ borzalmait egy elhagyatott kabinban.

A másik pedig a Tallulah, Sian Heder első mozis alkotása, ahol Page mellett Allison Janney, Zachary Quinto és David Zayas is látható lesz. Hederről annyit érdemes tudni, hogy ő volt az írója és szerkesztője az Orange Is the New Black Netflix sorozatnak, illetve jó néhány rövidebb produkciót készített az elmúlt években.

A sztori szerint Lu (Ellen Page) nem igazán foglalkozik sorsával, életét egy autóban éli. De alaposan átértékelődik benne minden, amikor elveszi egy felelőtlen anya gyermekét és megpróbálja sajátjaként neveli. Volt barátjának édesanyjánál húzza meg magát, aki azt gondolja, hogy a gyerkőc az unokája.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu