Vándorsólyom kisasszony városa

MOZI HÍREK – Ki járt már Blackpoolban? A 140 ezres lakosú, csendes tengerparti városka eddig nem nagyon hívta fel magára a figyelmet, de ez most megváltozik: valószínűleg filmtörténeti jelentőségre tesz szert.

A film főszereplője: a szexi Eva Green.

Ugyanis Tim Burton szeretne itt polgármester lenni. Majd egyszer.

A mester ebben a városban forgatta új filmjét, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei-t (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, hazai bemutató: szeptember 29.), sőt, korábban egy klipet is készített itt a Killersnek. Burton azt mesélte újságíróknak, hogy leginkább a város tengerbenyúló mólója fogta meg, mely kissé elhagyott, kopott, és egy vidámpark áll a végén.

– Magányos kamasz voltam, sokat csavarogtam egyedül, és Santa Monica környékén, ahol felnőttem vannak hasonló mólók – magyarázta Burton. – A blackpoolinak állati erős hangulata van, varázslatos és félelmetes is. Engem nagyon vonzanak a furcsa helyek és furcsa emberek, és ebben hasonlítanak rám a Vándorsólyom kisasszony hősei. Szuperhősök ők, akik számára a képességük inkább szenvedés. Köszönöm Blackpoolnak, hogy segített életre kelteni, ezt a nagyon-nagyon furcsa világot… ha én leszek a polgármester, meghálálom.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu