Film készül The Divisionből és két ismert sztár is szerepel benne!

MOZI HÍREK – Mostanában igencsak beindultak a videojáték adaptációk: tavaly volt egy elég felejthető újabb Hitman, idén pedig a Warcrafttal és az Assassin’s Creeddel  tovább dübörögnek a mozis adaptációk, jövőre pedig jön a Tomb Raider reboot. Ráadásul igazi sztárok adják arcukat a játékkaraktereknek.

A Tom Clancy’s The Division ugyan nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, – a PS4Pro stáb például sokkal többet várt tőle – a Ubisoft ennek ellenére filmet tervez készíteni a játékból.

A film férfifőszereplője Jake Gyllenhaal lesz, aki már játszott Ubisoft adaptációban: ő volt Perzsia hercege egy viszonylag emészthető adaptációban. A nő főszereplő pedig a szépséges Jessica Chastain, aki már szintén aláírta a szerződést. Még az sem zavarja a két világsztárt, hogy egyébként forgatókönyvíró és rendező még a ötlet szintjén sincs, de a játék révén annyit már tudhatunk, hogy a sztori a közeljövő New Yorkjában játszódik, ahol egy vírus szabadul el, és a főhős feladata, hogy ennek valahogy útját állja.

Vicces adalék, hogy a film készítői jelenleg ezzel a sztárpárossal házalják körbe a stúdiókat, hogy összeszedjék a költségvetést.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu