Meryl Streep szerepel és énekelni is fog az új Mary Poppins-filmben

MOZI HÍREK – Ötvenkét éve, 1964-ben készült a világsikerű musical, a Mary Poppins, melynek most készül a folytatása. A második részben Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda alakítják a főszerepeket, Merly Streep pedig Mary Poppins unokatestvérének szerepét játszaná.

A Hollywood Reporter értesülései alapján a Disney és a 67 éves színésznő jelenleg is tárgyalnak a Mary Poppins visszatér című film részleteiről, melyben a színésznő egy Topsy nevű szereplőt alakítana. Streep énekelne is a filmben – hangját korábban már hallhattuk a 2014-es Vadregényben (amelyben szintén szerepelt Emily Blunt).

A Julie Andrews főszereplésével készült, ’64-es musical folytatása 2018 végén kerül a mozikba, és az eredeti történethez képest húsz évvel későbbi eseményeket mesél el a film története. Michael Banks, a film egyik gyerekszereplője az 1929-es nagy gazdasági válság már felnőtt és Londonban él. Egy családi tragédia után három gyerekével és nővérével, Jane-nel együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst. A elképesztően sikeres Hamilton című musical alkotója, Lin-Manuel Miranda pedig egy Jack nevű lámpagyújtogatót játszik majd.

A filmet Rob Marshall rendezi, akárcsak a már említett Vadregényt, a film dalait pedig Marc Shaiman és Scott Wittman szerzik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu