Felújításra kerülhet az első StarCraft?

A koreai iNews24 szerint; illetve a VG247 is lehozta a StarCraft első részét a Blizzard felújíthatja.

A StarCraft HD pontosan ugyanazzal a játékmenettel, de jobb kezelőfelülettel és nagyobb felbontással érkezhet, mint az 1998-as eredeti. A bejelentést a Blizzard a novemberben megrendezésre kerülő BlizzCon során ejtheti meg a koreai, megbízhatónak tekinthető website szerint.

A StarCraft 2 világbajnokság döntője viszont szeptemberben zajlik, és nem kizárt, hogy a Blizzard itt erősítheti meg a StarCraft HD létezését, majd novemberben mutathat játékmenetet és egyéb részleteket a játékból. Tavaly Krakkóban a Legacy of the Voidnak közölték a megjelenési dátumát és a nyitófilmet is bemutatták, tehát a Blizzard tartogathat ezúttal is számunkra egy-két meglepetést.

Nemsokára tehát mehetünk zerg rusholni, ha minden igaz…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu