A Rémálom az Elm utcában egyik sztárja térhet vissza a rebootban, mint Freddy Krueger!

MOZI HIREK – A klasszikus horrorfilmek igazi reneszánszát éljük: a hetvenes, nyolcvanas évek idevágó híres franchise-jait sorra rebootolják – még hozzá már másodszor!

Rövidesen ismét újra találkozunk Jasonnal, Leatherface-el, Pinheaddel és a jó öreg Freddy-vel is. Bár a legtöbb klasszikus szörnyeteg, vagy gyilkos arcát nem látjuk, mert maszkot viselnek, illetve némák is, de ez Freddy-re nem igaz. Freddy szeret állandóan szövegelni, miközben játszik áldozataival, vagy mielőtt kivégzi őket és rettenetesen eltorzult arca is rendkívül kifejező, tehát nem mindegy, hogy ki alakítja. Sajnos a 2010-es rebootban eléggé visszavettek karakteréből, mivel Jackie Earle Haley sokkal sötétebb figurát alakított, mint az eredeti karakter, akit Robert Englund keltett életre.

És ki az a sztár, akinek karrierje még elején járt, amikor ifjú színészként a Rémálom az Elm utcában szerepelt és aki most akár Freddy Krueger, a gyilkos szerepét is eljátszhatná? Nos, nem más mint… nem, Johnny Depp fanok, ne reménykedjetek, nem róla, hanem Kevin Baconról van szó, aki azóta, az évek során szintén neves sztárrá vált. Egy rajongó vetette fel egy tweetjében, hogy Kevin mennyire jó lenne, mint Freddy Krueger és Bacon jó ötletnek tartotta.

Kevin Bacon egyébként az első Rémálom óta sem távolodott el túlságosan a horror filmektől, hiszen olyan klasszikusokban játszott, mint az Egyenesen át, a Tremors – Ahová lépek, szörny terem és a Hetedik érzék.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu