Egy tucat percnyi Sonic Mania játékmenet [VIDEO]

Sonic két dimenzióban manapság is jól érzi magát.

Ez persze nem probléma, hiszen a kék, szó szerint is gyorstalpaló sündisznó anno így született meg 1991-ben a SEGA MegaDrive-on. Azóta eltelt két és fél évtized, ő meg pár elég gyenge játékban szerepelt – a legutóbbi fércmunka a Sonic Boom: Rise of Lyric volt a Wii U-n.

Innen lesz szép talpra állni, és a Sonic Mania-val erre minden esély megvan. A tizenkét percnyi játékmenetből (amin nincs kommentár!) jól látható, hogy az a régi 16-bites sárm jelen van, ami a veterán rajongókat húzhatja be újra Sonic világába. Két világot, a Green Hill Zone-t, illetve a Studiopolis Zone-t láthatjuk a hír alatt elterpeszkedő játékmenetben. (Már cseng is a fejünkben a Green Hill Zone klasszikus dallama…)

Megjelenés 2017 tavaszán PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A régi Sonic nem rossz Sonic!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu