A Call of Duty: Infinite Warfare a Modern Warfare univerzumában játszódik?

Egy felfedezett easter egg erre utal.

A Twitteren Blade_151 felfedezte, hogy a Retribution hajóját SWC-141-esnek hívják (Space Warcraft Carrier rövidítése). Ehhez hozzá kell tenni, hogy a Modern Warfare második részében van egy bizonyos Task Force csapat, amely 141-es számot kapott. Össze lehet kötni a kettőt gyorsan – ez nem véletlen, hogy az Infinite Warfare-ben pontosan ugyanaz a szám van, mint a 2009-es Call of Duty-ban. Vagy mégis csak egy biccentés a múlt felé?

Ha már a Modern Warfare-nél tartunk, megtudtuk, hogy a Remastered mennyi helyet is fog követelni PlayStation 4-en. Elég termetes: 39.18 gigabyte, és 10.61 letöltése után már el is indítható. Mivel október ötödikétől lehet az előrendelőknek a kampányt játszani, és november negyedikéig, az Infinite Warfare rajtjáig nem érhető el a multiplayer, valószínű, hogy ebben már a többjátékos szekció is benne van.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu