Brutális HDD méretet zabál majd le a Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition!

A tegnapi gondolatmenetet folytatjuk ma.

Ugye az idei Call of Duty Legacy Editionje (ami errefelé úgy 25 ezer forint lesz) két játékot tartalmaz – az Infinite Warfare mellett a Modern Warfare Remastered kerül a kezeink közé ennek a változatnak a megvételével. Eladni az újat nem tudjuk, ha csak a régi érdekel, ugyanis birtokolnunk kell a játék érdekében (a lemeznek a konzolban kell lennie, ha fizikailag vesszük meg). Na de mi a pálya a helyigénnyel?

Tegnap már megtudtuk, hogy jó negyven gigabyte kell a Modern Warfare Remasterednek, aminek a kampányát a PS4-es előrendelők már játszhatják, majd tölthetik le újra az egészet november negyedikén. De ha mind a két Call of Duty-t felrakjuk, írd és mondd, SZÁZHARMINC (igen, 130!!!) gigabyte helyet foglalnak!

Ebből kb. 55-60 giga minden bizonnyal a 2007-es Call of Duty felújított változatára megy, így 75-80 giga lesz az Infinite Warfare helyigénye. Mivel ez a játék már a PlayStation 4 Pro-t is támogatni fogja, tuti, hogy a 4K-s átvezető filmek egy nagyobb százalékot tesznek ki a méretben.

Megjelenés november negyedikén. Addigra érdemes lesz egy 1 TB-s merevlemezt venni, ha eddig nem tettük volna meg…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu