Ekkor jön az Új Világrend a Telltale Batman játékában [VIDEO]

A Telltale nem nagyon hagy pihenőt számunkra: bejelentették, mikor jön a Batman-játék harmadik része.

A harmadik epizód a New World Order (Új Világrend) címet kapta, ami az összeesküvés-elméletek hívőinek biztosan kiakasztó hatású lehet, de amit a második rész végén láttunk ízelítőként, megértjük, hogy a Telltale miért is így keresztelte el Bruce Wayne történetének újabb szeletét.

A hír alatti videó a tipikus kulisszák mögé való betekintés – felbukkan Travis Willingham is, aki Harvey Dent hangja a Telltale produktumában.

Újfent a PlayStation 4/Xbox One/PC trió kapja meg először az epizódot, ugyanis ezekre érkezik először október huszonötödikén Batman.

Ha esetleg a Civilization VI és Battlefield 1 párosától herótot kapnánk (ezek mind huszonegyedikén jönnek), ez a játék kijózaníthat minket. Lehet, hogy talán ránk is fér egy kis változatosság a játékrohamban?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu