Battlefield 1: egy galamb bőrébe is bújhatunk! [VIDEO]

Bár nem az ellenfelek lepottyantása lesz a célunk (még ha igencsak humoros látvány is lenne az), mégis képesek leszünk a Battlefield 1-ben egy galambot is irányítani.

A Through Mud and Blood küldetésben, amit az EA/Origin Accessen keresztül az Xbox One-osok és PC-sek már játszhatnak, egy postagalamb is szerepet játszik – használatuk az első világháború során gyakori volt, úgyhogy érthető a DICE döntése a galamb bevetése mellett.

No nem olyan egyszerű a galambélet, mert bizonyos gyűrűkön is át kell repülnünk. (A Sonic 06, a Tony Hawk’s Pro Skater 5, sőt, a Superman 64 is eljátszotta ezt, és mindhárom bukott egy nagyot… mondjuk a Crash Bandicoot: Warped nem.)

Kreatív ötlet mindenesetre – nem kell állandóan fegyvert markolnunk a játék során. A Deluxe Editiont megvásárlóknak október 18-ától, míg mindenki másnak 21-étől válik elérhetővé a Battlefield 1 PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu