Nagyot büntet az Assassin’s Creed második trailere!

MOZI HÍREK – Frissen, ropogósan, most érkezett az Assassin’s Creed második előzetese, amely tökéletesen csepegteti az új infókat, az előző trailerrel összehasonlítva most épphogy mindenből egy kicsivel többet tudunk meg, és a szereplők is kommunikatívabbak.

A decemberben mozikba kerülő videojáték-adaptációban – amelynek története leginkább a legelső rész sztorijára hasonlít – Michael Fassbender egy halálraítélt rabot alakít, aki a külvilág számára már létezik többé, így azt csinálnak vele a Templomosok, amit akarnak. Hősünket egy hatalmas robotkarhoz csatolják, mely révén ismét átéli a spanyol inkvizíció idején élt őse, egy igazi asszaszin emlékeit, akit szintén ő alakít.

Fassbender így tehát egyszerre két karakatert formál meg a filmes adaptációban: a halálraítélt rabot és a középkorban élt, az Asszaszinok közé tartozó Aguilart. A színész egyébként két másik színésszel: Marion Cotillarddal és Justin Kurzellel már dolgozott a Macbeth-ben, így méltán remélhetjük, hogy trió most már rutinosan még inkább emeli majd az egyébként is nagyon ütősnek tűnő Assassin’s Creed-ben színvonalát.

Az előzetes végén Fassbender elárulja, hogy már kezdi élvezni a dolgot. Amit ebben a második trailerben láthattunk, elmondhatjuk, hogy mi is, nagyon! Végre egy igazán jó videójáték adaptáció következhet? A nyári csalódást okozó Warcraft után ránk férne! Az Assassin’s Creed-et december 29-től vetítik a magyar mozik. (Az itt látható második trailer után egyébként az első is elindul.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu