Red Dead Online – erre volt a nagy felhajtás az utóbbi napokban?

Képteaserekkel izgatja az internetet a Rockstar. Talán megtudtuk, mire is készülnek.

A közösségi médiumokon két, a Red Deadhez köthető képet tettek a fejlesztők közzé, s mindenki rögtön elkezdett találgatni, hogy mi lesz ebből. Mi ebből kimaradtunk, de most már felbukkant egy olyan információ, ami már talán arra sugall, amire ténylegesen hypeolnak mindenkit a rockstarosok.

Mint kiderült, a Take-Two Interactive, a kiadó, regisztrált egy olyan webcímet, hogy reddead.online. Ez már nem hülyeség, a kiadó meg nem költ hülyeségből nem használt weboldalakra pénzt. (Bár van nekik mit, mivel a GTA Online termeli a pénzt rendesen, és emiatt nincs singleplayer DLC a Grand Theft Auto V-höz.)

Szóval a Grand Theft Auto Online része után a Red Dead Redemption is megkapja ugyanazt? Akkor ahhoz elvileg ki kéne adni valamit PlayStation 4-en és Xbox One-on (meg talán PC-n is?) – csak nem felújítják az első részt? Most már inkább nem találgatnánk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu