Van egy ország, amely még most is 200 millió dollárt költ egy új Arnold Schwarzenegger filmre!

MOZI HÍREK – Manapság már tényleg eljár az idő az egykori akciósztár, Arnold Schwarzenegger felett. 200 millió dollárt mindenesetre biztosan nem költenének Hollywoodban a 69 éves filmsztár főszereplésével készült akciófilmre – különösen azután, hogy legutolsó Terminátor-film olyan csúnyán megbukott. Mégis létezik egy ország, ahol még mindig lazán kipengetnek ekkora összeget, annyira megbíznak az öreg sztár képességeiben. Ez az ország pedig nem más… mint Kína!

Bizony, Kalifornia volt kormányzója leszerződött a The Guest of Sanxingdui rendkívül költséges történelmi 3D-s kalandfilmre. A cím a szecsuáni tartományban található ősi romokra utal, itt fog zajlani a forgatás egy része is.

A forgatás munkálatok 2017 márciusában indulnak, a bemutató pedig valamikor 2019-ben várható. Sok részletet még nem tudni, de állítólag Jackie Chan-t is megpróbálják megnyerni a filmre.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu