„Szavazz Alice-ra!” A Resident Evil marketingesei „beszállnak” az amerikai választásba… [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ilyen az, amikor a politika és a filmvilág „összefonódik”, illetve amikor egy amúgy és megcsappant renoméjú horror-sorozat, és annak sztárja, Milla Jovovich még inkább komplett hülyét csinál saját magából.

A „Vote Alice!” című vírusvideó az amerikai választás témáját szeretné meglovagolni. Bár a „zombik és szavazók” allegória kedves a mi szívünknek, ennyire talán nem kellene túltolni a biciklit.

A Resident EvilA végső játszma című – reményeink szerint – utolsó zimbes-zombis „játékadaptációban” Alice immáron tényleg az emberiség utolsó mentsvára, ő az, aki tudja miként kell túlélni és leabálni az élőholtak seregét. Hősnőnk pedig tudja, hogy vissza kell térni Racoon City-be, oda ahol minden elkezdődött, hogy pontot tegyen háborúja végére. Ezért maga köré gyűjti barátait és elindul a végső, mindent eldöntő ütközetre.

A premier a tervek szerint 2017 februárjában esedékes, addigra már azt is tudni fogjuk, az amerikai „zombik” kire szavaztak a tényleges választáson.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu