Brimstone előzetes: Guy Pearce és Kit Harington a készülő westernfilmben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Eredetileg Guy Pearce, Robert Pattinson és Mia Wasikowska lettek volna a főszereplők ennek a rendkívül ígéretesnek tűnő westernfilmnek a főszereplői, azonban egyedül Guy Pearce maradt meg a három színész közül.

Wasikowska kimerültséggel indokolta, hogy nem vállalja el a felkérést, helyette Dakota Fanning ugrott be a női főszerepre. Robert Pattinsonnak más szerepet vállalt el, és őt a Trónok harcából és a nemrég megjelent Call of Duty: Infinite Warfare-ből ismerős Kit Harrington váltotta fel.

Martin Koolhoven, a Téli háború (Oorlogswinter) rendezője állt a kamerák mögé. A rendező nem kevesebb, mint hét éve próbálkozik, hogy végre összehozza a produkciót. A rendező annyira „szívügyének” tekintette a filmet, hogy amikor forgatás kezdete előtt úgy tűnt, nem lesz meg a szükséges költségvetés, szívroham gyanújával kórházba került, később (amikor már meglett) kiderült, hogy „csak” pánikrohama volt.

A western története egy papról (Guy Pearce) szól, akit úgy is lehetne jellemezni, hogy báránybőrbe bújt farkas, megvádolja Lizt (Fanning) egy szörnyű tett elkövetésével. Annak ellenére, hogy a fiatal nő ártatlan, mégis arra kényszerül, hogy lányával együtt a túlélésért küzdjön.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu