Mortal Kombat: végre megvan a rendező, a PlayStation reklámjait készítette!

MOZI HÍREK – Arról korábban már Christophe Lamberttől, Raiden egykori megformálójától hallhattunk, hogy már évek óta folyamatban vannak az új Mortal Kombat film előkészületei, most pedig végre a megvan a rendező is.

A New Line már 2011 óta fel akarja éleszteni a Mortal Kombat filmet, amely egyike volt a korai videojáték adaptációnak tekintve, hiszen 1995-ben robbant be a mozikba és tulajdonképpen – az eredeti alapanyagot tekintve – nem is volt olyan rossz. Az animáció mai szemmel nézve már megmosolyogtató, viszont a történet jobb volt, mint bármelyik, amit az utóbbi Mortal Kombat játékokba próbáltak erőltetni. Talán emiatt is készül folytatás és nem egy újabb remake.

A Variety értesülései szerint Simon McQuoid személyében megtalálták meg a rendezőt, aki eddig leginkább a reklámszakmával foglalkozott, de ott olyan cégeknek, brandeknek vezényelte a kampányait, mint a Playstation, a Beats by Dr. Dre vagy a Range Rover. A New Line azért óvatos duhaj és az Amikor kialszik a fény kapcsán is ismert James Want is felkérte, hogy társrendezőként részt vegyen a munkálatokban.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu