Micheal Fassbinder elmondja, miről szól Assassin’s Creed [VIDEO]

Egy két napja felkerült interjúkkal tarkított videoanyagot, illetve a frissen kikerült TV reklámot is megosztjuk a nagyérdeművel a már nagyon várt Assassin’s Creed-ből.

Miközben az egyik videóban Micheal Fassbender és Marion Cotillard arról beszélnek a laikusoknak, hogy miről szól az Assassin’s Creed univerzum, addig a rajongóknak a háta fog borsódzni, ahogy Fassbender a másik trailerben elsuttogja a betéve ismert „…everything’s permitted” szavakat, amely a „Nothing is true, everything’s permitted” asszaszin krédó második fele.

A történet szerint egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) ismét átéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az asszaszinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik – de csak azért, hogy szembe szállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

December 29-től ülhetünk be rá.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu