Kiderült végre, melyik évben kerül a The Batman a mozikba? Visszatér-e az ikonikus DC szuperrosszlány?

MOZI HÍREK – Érdekes események rázták meg nemrég a Warner Bros. vállalatát, ugyanis lemondott Greg Silverman, a „Kreatív Fejlesztés és Nemzetközi Produkció” fejese és a helyére Toby Emmerich lépett, aki eddig csak a New Line-nál dolgozott, most viszont Warner Bros. és a New Line tartalomért felelős igazgatója is lesz.

Greg Silverman akkor kottyintotta el, hogy 2018-ban jön Ben Affleck Géza The Batman című filmje, amikor a lemondásának okairól faggatták. A volt igazgató a Warner teljes 2018-as megjelenését prezentálta.

„2018-ban várható a második Legendás állatok film és a Ready One Play is, amely igazán ambiciózus film, hiszen a világ legjobb filmkészítője, Steven Spielberg rendezi – biztosan „lángra lobbantja majd” az egész világot. Aztán jön az Aquaman James Wan rendezésében, a gyerekek pedig a Scooby Doo és a Lego Ninjago moziba kerülésének örülhetnek. És végül jön majd a Ben Affleck-féle The Batman…” – fejezte be Greg Silverman a felsorolást. Bár konkrét hónapot nem árult el, a felsorolása alapján 2018 végére lehet számítani?

Ezzel a mozival kapcsolatban egyébként mostanában elég sok nyugtalanító hír is felmerült. Bret Easton Ellis például egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy állítólag gyenge lehet majd a forgatókönyv, azonban ezt a kijelentését visszavonta és Facebookon sajnálkozott, hogy „félreértették”. Maga Ben Affleck pedig azt nyilatkozta, hogy nem akarja „elsietni” a filmet és a megfelelő időt rá akarja szánni, hogy tökéletes legyen. Ennek ellenére egy interjúban Ben Affleck azt nyilatkozta, hogy 2017-re minden készen, bár azt is hozzátette, hogy még mindig dolgozik a forgatókönyvön.

A Ben Affleck rendezésével, forgatókönyvével és főszereplősével készülő The Batman sztorijáról még szinte semmit sem tudni, bár pletykák már terjednek. Olyasmit is rebesgetnek például, hogy Batmant – valamilyen módon – bezárják a híres Arkham elmegyógyintézetbe (mely helyszín a Rocksteady híres akció-kalandjátékában, a 2009-es Batman: Arkham Asylumban is „főszerepet” kapott), illetve hogy a Macskanő is szerepel majd a filmben. Azt is pletykálják még a Warnerhez közelálló emberek, hogy nem csak egy főgonosz lesz, hanem rengeteg ikonos „villain” megfordul majd a filmben – bár arról még nem szól a fáma, hogy konkrétan kik. (Deathstroke-ot leszámítva persze.) Ha tényleg tavasszal kezdődik a forgatás, reméljük, már több információnk is lesz a készül önálló Batman filmről.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu