Így kezdődik a Dragon Quest XI, amiből játékmenet is érkezett [VIDEO]

A Dragon Quest sem egy elhanyagolható JRPG széria.

A Square Enix már nagyban élezi a Dragon Quest XI-et, ami az In Search of Departed Time (Az elveszett idő nyomában) alcímet kapta. A játék érdekes fejlesztés alatt áll, ugyanis egyszerre készül a Nintendo 3DS-re (a Nintendo handheldjeire jóformán mindegyik fő számozott rész elérhető!), Nintendo Switchre (korábban már megerősítették az NX-re való fejlesztést) és PlayStation 4-re – nem gyakori látvány az ilyen koncepció, ellentétben a PS Vita/PS4 duóval.

Három videó is érkezett a játékból. Az elsőben a nyitófilmet nézhetjük meg, a másodikban a játékmenetből kapunk ízelítőt – érdekesség, hogy a 3DS-es változatban az alsó képernyőn egy 2D-s, retró stílusban is megtekinthetjük a játékot (lehet választani a modern és a régi látvány között!). A harmadik videóban pedig az egyik kollégánk, a Camus névre hallgató kék hajú tolvaj kerül bemutatásra.

A Dragon Quest XI japán kiadása 2017-ben érkezik, nyugatra pedig még nem tudni, mikor hozza el a Square Enix.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu