Megérkezett A Nagy Fal magyar szinkronos filmelőzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A jövő év egy misztikus kínai kalandfilmmel kezdődik, Matt Damon főszereplésével, amelyet már január 4-én alaposan kivesézünk, lévén akkor lesz a film sajtóvetítése.

A Nagy Fal egyszerre keveri a kínai mitológiát és legendákat, amelyek a híres építményt övezik, látványos kalandfilmelemekkel és nagyon jó európai színészekkel: Matt Damon mellett ott láthatjuk Pedro Pascalt (aki már láthatóan „kiheverte” azt a brutális párbajt a Trónok harcában, haha) és a rendkívül sokoldalú Williem Dafoe-t is, aki egy öreg zsoldost alakít, aki már régóta a kínai birodalom foglya.

A sztori szerint ősi Észak-Kínában William Garin (Matt Damon) zsoldosként vezet egy csapat harcost, akik gazdagságra, hatalomra és dicsőségre éhesek. Egy Bochard nevű francia katona tudomást szerez egy új pusztító fegyverről, a puskaporról, amely annyira erős, hogy használatával mindent elérhetnek, amire eddig vágyakoztak. A legendás, robbanékony puskapor olyan ritka és értékes ebben az időben, hogy a háború Szent Gráljává válik, olyan halálos kinccsé, mely sok katonát vezet majd végzetébe.

Ha még több információra vagytok kíváncsiak, akkor olvassátok el háromrészes filmelőzetesünket!

Az első részt itta másodikat itt, a harmadikat pedig itt  olvashatjátok.

A most megjelent új, szinkronos trailert pedig alant nézhetitek meg, FIGYELEM adblockot kapcsoljátok ki, különben nem fog megjelenni!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu