Menu

Megérkezett A Nagy Fal magyar szinkronos filmelőzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A jövő év egy misztikus kínai kalandfilmmel kezdődik, Matt Damon főszereplésével, amelyet már január 4-én alaposan kivesézünk, lévén akkor lesz a film sajtóvetítése.

A Nagy Fal egyszerre keveri a kínai mitológiát és legendákat, amelyek a híres építményt övezik, látványos kalandfilmelemekkel és nagyon jó európai színészekkel: Matt Damon mellett ott láthatjuk Pedro Pascalt (aki már láthatóan „kiheverte” azt a brutális párbajt a Trónok harcában, haha) és a rendkívül sokoldalú Williem Dafoe-t is, aki egy öreg zsoldost alakít, aki már régóta a kínai birodalom foglya.

A sztori szerint ősi Észak-Kínában William Garin (Matt Damon) zsoldosként vezet egy csapat harcost, akik gazdagságra, hatalomra és dicsőségre éhesek. Egy Bochard nevű francia katona tudomást szerez egy új pusztító fegyverről, a puskaporról, amely annyira erős, hogy használatával mindent elérhetnek, amire eddig vágyakoztak. A legendás, robbanékony puskapor olyan ritka és értékes ebben az időben, hogy a háború Szent Gráljává válik, olyan halálos kinccsé, mely sok katonát vezet majd végzetébe.

Ha még több információra vagytok kíváncsiak, akkor olvassátok el háromrészes filmelőzetesünket!

Az első részt itta másodikat itt, a harmadikat pedig itt  olvashatjátok.

A most megjelent új, szinkronos trailert pedig alant nézhetitek meg, FIGYELEM adblockot kapcsoljátok ki, különben nem fog megjelenni!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu