Ekkor érkezik az Injustice 2!

A Warner Bros. és a NetherRealm új játékát már beírhatjuk a naptárunkba.

Nem meglepő a dátum, amit a fejlesztő és a kiadó becélzott – mostanában gyakori, hogy április/május magasságába jön munkájuk eredménye: a Mortal Kombat (9), a Mortal Kombat X és az Injustice első része is tavasszal jött ki, a DC univerzum karakterei pedig május tizenhatodikán eshetnek egymásnak megint. Ezt először Ed Boon teaselte tegnap Twitteren, de nem sokkal később már a NetherRealm is hivatalossá tette május 16-át… az észak-amerikai kontinensen.

Hónapok óta nem mutattak új karaktereket az Injustice 2-ből (ha jól emlékszünk, a Harley Quinn vs. Deadshot mérkőzés volt az utolsó még augusztusban…), úgyhogy nemsokára ideje lenne ezzel is hypeolni a bunyós játékokban jártasakat, de ami késik, nem múlik. (Remélhetőleg ez a PC-s portra is vonatkozni fog, ugyanis jelenleg csak a PlayStation 4/Xbox One páros a fix az iOS/Android duó mellett…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu