Új stúdiót alapított a Deadly Premonition létrehozója

SWERY65 visszatért három hónap csend után.

Még októberben jelentette be Hidetaka Suehiro (azaz Swery), hogy az Access Gamestől eltávozik. A Deadly Premonition és a D4: Dark Dreams Don’t Die kiötlője viszont visszatért, és eközben egy új stúdiót is létrehozott.

Az osakai White Owls szlogenje az, hogy „Osakától NEKTEK mind világszerte!”, és már az első játék is készül (), de természetesen még nem tudjuk, hogy mi is lesz belőle. A stúdió önjellemzése is elég furcsa, ebből idézünk pár részletet:

„Több fura tartalomra van szükséged? A White Owls készen áll arra, hogy odaadja neked azt az egyedi tartalmat, amit máshol nem találsz meg. […] Az ősi Görögországban a baglyok az erdők bölcsei voltak, és az emberek úgy hitték, hogy ők Athéna (Minerva), a bölcsesség istennőjének szolgái voltak. A szemeik átlátnak a sötétségen, a füleik 3D-ben hallanak. A szárnyaik lehetővé teszik, hogy csendben elfogják áldozatukat, erőteljes karmaik pedig gond nélkül belemarnak a legerősebb testekbe is. Van egy külön albínó faj is kizárólag fehér bundában, ami különösen misztikussá teszik őket. Mi a Fehér Baglyoknál bízunk abban, hogy növekedhetünk addig, amíg nem leszünk hasonlóan mítikus lények. […]”

Mindenesetre sok szerencsét Swerynek, kíváncsiak leszünk, mit hoz össze legközelebb.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu