Injustice 2: Robinra vessétek szemetek [VIDEO]

A NetherRealm elkezdett több információt is (végre?!) közölni a tavasszal érkező bunyós játékukról.

Egy Twitch stream keretein belül többek között Robint is megmutatták működés közben – jobb ellenfelet keresve sem találhattak volna neki a fejlesztők, hiszen Batman került vele szembe. Ez még nem minden.

Ed Boon, a NetherRealm főnöke azt is megszellőztette, hogy lesznek „elvontabb” karakterek is a kínálatban, mivel az első Injustice-ban főleg az ismertebb DC-s szereplők kerültek a rivaldafénybe. Boon azt is elmondta, hogy akár „külsősök” is felbukkanhatnak az Injustice 2-ben. Ez is érthető, hiszen például Jason Voorhees a Mortal Kombat X-ben játszható volt.

Ami főleg a balanszot érinti, Boon elárulta, hogy NEM fognak felszereléseket pénzért árulni. Így nem lesz arra példa, hogy valaki a pénztárcájával szerzi meg a testreszabáshoz használható cuccokat, amivel esélyt sem adna másoknak. Végül még annyit közölt, hogy az Injustice 2-höz már néhány béta kulcsot kiosztottak. Így aki regisztrált az olvasók közül, érdemes a megadott emalcímre ránézni, hátha van egy-két szerencsés! Több kód is ki lesz még küldve, úgyhogy nincs még veszve minden.

Az Injustice 2 május tizenhatodikán jön PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Addig íme egy trailer Robinnal, némi játékmenet a Batman-Robin-Atrocitus hármassal, de a szuper mozdulataik közül is láthatunk párat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu