Ideje felkészülnünk a Ghost Recon: Wildlands zárt bétájára [VIDEO]

Megtudtuk, mikorra hangolja be a Ubisoft a tavaszi játéközön első nagyobb játékának első bétatesztjét.

A bétára (amire még mindig lehet itt regisztrálni) a jövő héten számíthatunk, hiszen február harmadikán kezdődik PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, és a zárt béta február hatodikáig fog tartani, de már elsejétől letölthetjük, hogy időben nekiülhessünk a játéknak. Lesz utána még biztosan legalább egy béta, mivel a Ubisoft többet ígért.

A bétában Itacua körzetében fogunk kalandozni, a célunk pedig a Santa Blanca drogkartell fontosabb szereplőinek a kiiktatása lesz attól függetlenül, hogy egyedül, vagy kooperatívan (maximum négyen) játszunk. Ha bekerülünk, az adott platformon három barátunknak küldhetünk egy meghívót a választott platformunkon, így a más címekben verbuválódott csapatunk itt is aktivizálhatja magát.

A Ghost Recon: Wildlandsben játék közben is testreszabhatjuk fegyvereinket és felszerelésünket, és ha előrendeljük a játékot, extraként a Perui kapcsolat névre hallgató küldetést kapjuk meg.

Megjelenés március hetedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu