Két videóval reklámozza az Electronic Arts az új Mass Effectet [VIDEO]

A kiadó promotálni kezdte a játékukat – nem nagyon láttuk eddig reklámozni a Mass Effect: Andromedát, úgyhogy ennek ideje volt!

Két videó került az internetre az Andromedából, az első egy filmszerű trailer lett – manapság gyakori az eféle cinematic videók elkészítése a nagyobb AAA címekhez, úgyhogy a Bioware és az Electronic Arts megközelítése érhető is.

A második trailer az Andromeda Initiative program része – a hírlevél mellé videó is jár, ami bemutatja, miért is érdemes a Hyperion névre hallgató hajónkon körbeszaglászni, hiszen ha megismerjük a csapat többi tagját (akár közelebbről is… khm), új felszereléssel ajándékozhatjuk meg őket.

A Mass Effect: Andromeda március huszonegyedikén érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Sajnos az EA/Origin Access előfizetéses szolgáltatás PS4-en nem elérhető, így a Sony-sok nem játszhatnak tíz órát márcus tizenhatodikától a megjelenés előtt…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu