Mass Effect: Andromeda: nem lesz cross-play sem

A Bioware játéka nem ad lehetőséget a platformok közti multiplayerre.

Fernando Melo, a játék egyik producere a Twitteren megerősítette, hogy peer-to-peer multiplayer lesz az Andromedában, hasonlóan a Mass Effect 3-hoz – azaz egymáshoz fognak a játékosok csatlakozni dedikált szerverek helyett, így az internetkapcsolatuk minőségén múlik a multis élmény. Melo azt is hozzátette, hogy nem lesz cross-platform multiplayer, így mindenki csak a saját platformján játszhat másokkal.

A románcról megtudtuk, hogy a női főszereplőt választva több opciónk lesz, mintha hímneműként játszanánk. A karakterek létrehozásánál megadhatjuk, hogy milyen tréningje volt a múltban, és ezen függ a múltja is hősünknek – a nevet szabadon választhatjuk, de csak Ryderként hívnak majd a többiek minket, ha eltérünk az alap Scott/Sara párostól. A másik Ryder neve viszont rögzítésre kerül, hogy ne álljon fenn az a helyzet, hogy mindkét Pathfinderre ugyanúgy hivatkozzanak az Andromeda karakterei.

A PC-n korlátlan frame rate-tel érkező Mass Effect: Andromeda március huszonegyedikén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

(Forrás: DualShockers)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu