Flatout 4? Közelebb van a megjelenés, mint hinnénk [VIDEO]

A Flatout visszatéréséig sokat nem kell már aludnunk.

A Flatout 4: Total Insanity-ről először 2015-ben hallottuk, és a minap a JVFrance weboldal azt állította, hogy a WRC 5 és 6 mögött álló Kylotonn Games új projektje már március tizedikén érkezne PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

27 autó, négy aréna, 42 kihívás, 20 verseny, és 10 játékmód érkezik az új Flatoutban, ami teljesen elpusztítható környezetet is ígér. A módok között az egyik kedvencünk, a Stunt is visszatér. Valljuk be, vicces látvány a pilótánk kihajítása a kocsinkból, hogy ő aztán a lehető legváltozatosabb módon repüljön több tíz métert, összetörve minden csontját a landoláskor… de lesz egy Assault mód is, ahol fegyverekkel pusztíthatjuk el ellenfeleinket. Huh.

Az mondjuk nem épp biztató, hogy alig egy hónappal a megjelenés előtt láthatjuk csak az első trailert a játékból.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu