Így fest majd a Switchen a FIFA? [VIDEO]

Egy reklám felfedte a Nintendo Switchre készülő focijátékot.

Az Eurogamer fedezte fel, hogy miként nézhet ki az Electronic Arts által „egyedi fejlesztésűnek” tituált FIFA 18. A fél perces japán reklámban azt láthatjuk, hogy egy kávéasztalon van a Switch, és ketten játszanak éppen egy mérkőzést. Ez nem sok, de kiindulópontnak tökéletes.

Voltak már pletykák rendesen a „SwitchFIFÁval” kapcsolatban – olyat is hallottunk, hogy az Electronic Arts a PlayStation 3/Xbox 360 portra építené a Switch portot, de a puding próbája ugye az evés, és még jó fél évre vagyunk a megjelenéstől, hiszen a FIFA általában szeptemberben jelentkezik évente az új felvonással – most még nehéz eldönteni, mit is csinál a cég a Nintendo változattal.

A FIFA 18-ban folytatódik a The Journey névre hallgató karriermód-történet új karakterekkel és történetszálakkal. Vajon ez a Switch változatban is ott lesz?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu