Guardians of the Galaxy: az első képek és részletek

A Telltale-Marvel megállapodás eredménye már látható: megérkeztek a Galaxis őrzői játékadaptációjának első képei.

Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket és Groot most már meg is tekinthető a hír alatti képeken, és a történet szerint egy nagy erővel bíró értéktárgyra lelnek, amivel mindenkinek más célja lenne. A játék a március tizenhetedikei SXSW-n, Austinban, Texas államban (USA) már egy korai változatban bemutatásra kerül, és a közönség itt a Crowd Play miatt részt is tud venni az eseményekben, így az eddig „tavaszinak” említett megjelenés április eleje felé már be is következhet a PlayStation 4/Xbox One/PC/iOS/Android kvintetten. Lesz Season Pass lemez is, de ezen már megint csak az első rész lesz rajta, a többit pedig le kell tölteni (ennek továbbra sincs sok értelme…).

A szinkronszínészeket is közölte a Telltale: Scott Porter (The Walking Dead: The Telltale Series) Star-Lord, Emily O’Brien (Middle-Earth: Shadow of Mordor) Gamora, Nolan North (Uncharted) Rocket, Brandon Paul Eells (Watch Dogs) Drax, míg Adam Harrington (The Wolf Among Us, League of Legends) Groot szerepét ölti magára.

Az első rész megjelenési dátuma még nem ismert.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu