Itt a The Surge vadonatúj trailere! [VIDEO]

A Deck 13 egy új CGI-trailert is közzétett a futurisztikus Dark Soulsnak is kezelhető The Surge-ből.

Kicsit érthetetlen, hogy még mindig többnyire csak CGI-s videókkal reklámozza a Focus Home Interactive ezt az akció-RPG-t, holott mint kiderült, május tizenhatodikán, tehát már kevesebb mint két hónap múlva már meg is fog jelenni a The Surge PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-t, hacsak nem halasztják el az egészet. Az új videóban Warren, a főhős egyre mélyebbre jut a CREO-ban, és ehhez szüksége lesz az ellenfelek testrészeinek bevetésére is, hiszen így exoskeletonunk erősebb lesz az alapálláshoz képest.

Meg nem lepő módon előrendelői bónuszok is lesznek: két implantátum segítségével a titkokat fedezhetjük fel könnyebben, illetve több fizikai sebzést okozhatunk, továbbá egy új CREO exoskeletont is kapunk. A dobozképet is felfedte a kiadó – szerintünk egy picit nagyobb a logó a kelleténél.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu